Inkomende transfers

 

08-04-09 Rupel Boom neemt Paul Nze-Meye over van RC Mechelen

 

Aanvaller Paul Nze-Meye (°01/02/1987) komt over van RC Mechelen. Hij werd in Gabon geboren maar heeft de Belgische nationaliteit. Hij behoorde tot dezelfde lichting met onder andere Jeremy Aters en niemand minder dan Moussa Dembele, die bij Berchem Sport een sterk jeugdelftal vormde. Paul Nze-Meye verkaste vervolgens naar G.B.A. waar hij het tot in het beloftenelftal schopte. Vorig seizoen was hij actief bij de Brabantse eersteprovincialer FC Eppegem en in deze lopende campagne draagt hij het shirt van RC Mechelen.

 

Van harte welkom bij Rupel Boom!

Paul Nze-Meye.jpg

3-02-09 Dries Ventose (Lierse SK) naar Rupel Boom

 

Dries Ventose (°3-12-89) verlengde deze week zijn contract bij K. Lierse SK tot 2011 met een optie voor een extra jaar.

Lierse leent Dries echter wel meteen voor anderhalf jaar uit aan onze club.

Dries Ventose is 19, een aanvaller, en speelt al bij Lierse sinds 1998.

Bij Lierse heeft hij momenteel, met Cavens en Radzinski, zware concurrentie.

Lierse SK wil hem de kans geven om te rijpen, om nog meer ervaring en competitieritme op te doen. Dat kan dus perfect bij Rupel Boom.

Welkom Dries

 

 

 

dries_ventose

 

31-01-09 Patrick Kanene (YRKV Mechelen) naar Rupel Boom

 

De Congolees Patrick Kanene stapt met onmiddellijke ingang over van YRKV Mechelen naar Rupel Boom.

De 22-jarige rechtsvoetige aanvaller was sinds februari vorig jaar gekwetst. Zijn blessureleed ligt nu achter de rug en hij zit als het ware in de eindfase van de revalidatie. Zaterdagvoormiddag zaten beide clubs en speler te Mechelen rond de tafel omdat Kanene nog een lopend profcontract heeft bij de geelroden.

De overeenkomst houdt in dat Kanene tot het einde van dit seizoen op huurbasis onderdak krijgt bij Rupel Boom, met een optie voor 2009-2010 om hem definitief in te lijven.

Patrick Kanene werd geboren op 9 maart 1986 te Kinshasa (Congolese Republiek) en is 1m92 groot. Hij speelde voorheen bij Sporting Tisselt, FC Meerhof, RC Mechelen, Club Brugge, SK Kampenhout (op uitleenbasis van YRKVM) en YRKV Mechelen dus.

 

 

 

Kanene

29-08-08 Laury Mokamba tekent aansluiting bij Rupel Boom

 

Laury Mokamba (°18/08/1987) is de zoon van een Congolese vader en een Belgische moeder. Hij doorliep de jeugdreeksen van Germinal Beerschot. Op 19-jarige leeftijd verhuisde hij naar ADO Den Haag in Nederland. Vorig seizoen zag hij echter de mist ingaan ten gevolge een zware achillespeesblessure. Alle leed is nu achter de rug en hij wil zich in eigen land in de eerste plaats terug voetballer voelen. Mokamba kon in de voorbereiding de technische staf voldoende overtuigen van zijn kunnen zodat Rupel Boom hem die mogelijkheid wil geven. Hij is een vinnige speler die inzetbaar is op de rechterflank. Omdat hij geruime tijd buiten strijd is geweest, zal het er op aankomen om nu eerst wedstrijdritme op te doen bij de beloften.

 

laury

16-06-08 Nieuwe spits voor KRBFC : Mattis Persoons

 

Spits Mattis Persoons (KV Turnhout) tekent bij Rupel Boom.

 

De 22-jarige Mattis Persoons °05/06/1986 heeft voor 1 jaar getekend bij Rupel Boom. Hij staat bekend als een vinnige, snelle spits die voor aanvang van het voorbij seizoen werd getransfereerd van Standaard Wetteren (14 goals in 3de nationale seizoen 2006-2007) naar KVSK United. Met de jaarwisseling stapte hij dan over naar KV Turnhout.

 

Mattis heeft zijn jeugdopleiding bij Eendracht Aalst genoten en speelde op 19-jarige leeftijd met FCV Dender kampioen in 3de nationale in het seizoen 2005-2006 met ook Rupel Boom als tegenstander. Trouwens in de terugwedstrijd op 26 april 2006 maakte Mattis Persoons het tweede doelpunt voor FCV Dender dat meteen de titel kon vieren in het Boomse park (uitslag 0-2).

 

Wij heten onze nieuwe spits van harte welkom in het Gemeentelijk Parkstadion!

 

 

 

mattis_persoons

10-06-08 Ahmed Sababti ruilt Belgica Edegem in voor Rupel Boom

 

Middenvelder Ahmed Sababti °10/12/1985, een 'nummer 10', tekende vanavond een contract bij Rupel Boom voor 1 jaar. Hij werd eveneens fel begeerd door SV Bornem, Willebroek-Meerhof en vooral FC Cappellen. Het afgelopen seizoen maakte de ex-zaalvoetbalinternational 10 doelpunten in dienst bij K.VV Belgica Edegem Sport in 1ste provinciale. Uiteraard hangt hij zijn shoes in het zaalvoetbal aan de haak.

Wij wensen Ahmed via deze weg van harte welkom bij onze club.

 

Ahmed Sababti

07-06-2008

 

Sam Van Den Bosch °19/06/1987

 

Sam Van Den Bosch speelde vorig seizoen 26 wedstrijden in het eerste elftal van VC Rijmenam, dat op het einde van het seizoen degradeerde uit 3de provinciale.

 

VCR_Sam_VanDenBosch_0708

Doelmannen seizoen 2008-2009

 

Het zal even wennen worden voor onze supporters bij het lezen van de namen van de 3 doelmannen die volgend seizoen de dienst zullen uitmaken bij Rupel Boom nu Jo Engelborghs er na 6 schitterende jaren niet meer bij is. De fakkel wordt doorgegeven aan de jeugd ! Supporters, steun hen in hun ontwikkeling als doelman, dan kunnen ook zij zich onvergetelijk maken bij onze club.

 

Simon Vervoort °13/11/1988 (Verbroedering Geel)

 

Machaël 'Max' Beeckmans °19/01/1990 (eigen jeugd, ex-Reet SK)

 

Sam Van Den Bosch °19/06/1987 (VC Rijmenam)

 

Het webteam heet de nieuwkomers van harte welkom en wenst hen alle drie een succesvol seizoen toe onder de deskundige begeleiding van keeperstrainer Jan Van Roy.

 

03-06-2008

 

Inkomende transfer: Nico Van Der Linden

 °12/03/1985

 

Nico Van Der Linden (FC Cappellen) heeft vanavond een 2-jarige verbintenis ondertekend bij Rupel Boom.

Deze 1m95 grote centrale verdediger kan ook worden uitgespeeld als verdedigende middenvelder.

Op 6-jarige leeftijd bond hij zijn eerste voetbalschoenen aan bij Germinal Ekeren, maakte mee de overstap naar fusieclub Germinal Beerschot en schopte het tot jeugdinternational. Bij G.B.A. debuteerde hij als 18-jarige in het eerste elftal. Vervolgens was hij 1 jaar actief bij Verbroedering Geel en de laatste 3 seizoenen was hij een vaste waarde in de verdediging bij FC Cappellen.

 

Voetballoopbaan

1991-1999 Germinal Ekeren

1999-2004 Germinal Beerschot Antwerpen

2004-2005 Verbroedering Geel

2005-2008 FC Cappellen

 

Welkom Nico in het Gemeentelijk Parkstadion!

 

 

 

 

 

NicoVanDerLinden

07-05-2008

 

Inkomende transfer: doelman Simon Vervoort (Verbr.Geel)

 

 

Doelman Simon Vervoort °13/11/1988, 1m82 groot, woonachtig te Herselt, verdedigde dit seizoen in de 2de nationale het doel bij het zwalpende Verbroedering Geel dat gebukt gaat onder zware financiële moeilijkheden. Hij was daar als jeugdproduct opgeklommen naar het eerste elftal. Deze jonge talentvolle doelman heeft een contract getekend bij Rupel Boom voor 2 jaar (tot einde seizoen 2009-2010).

 

 

 

 

 

 

simon_vervoort 

 

Enkele passages uit een interview met Het Nieuwsblad:

 

'Ik heb mij als doelman nooit beter gevoeld dan nu', blaakt de jonge doelman uit Herselt van zelfvertrouwen. 'Tijdens mijn eerste speelminuten zag het er allemaal nog niet zo goed uit. Ik had geen ervaring in tweede klasse, werd ook verraden door de zenuwen. Op dit niveau wordt elk foutje meteen afgestraft, zeker één van een keeper. Ik had het geluk dat ik door omstandigheden onder de lat kon blijven staan. De mensen achter mij bevestigden hun geloof in mijn kwaliteiten en het eigen vertrouwen werd groter en groter. In de voorbije weken werd ik zelfs bij de uitblinkers genoemd. Zo kan het dus lopen in het voetbal ...'
()

'Ik hoop uiteraard dat er een oplossing voor de centen komt', knikt de Geelse keeper. 'En inderdaad, de spelers worden aangesproken, ook ik. Ik kreeg een telefoontje van Dirk Verbraken. Ik moest hem zeggen dat ik een contract tekende bij Rupel Boom. Geel is dus te laat. Een maand geleden zou ik wel interesse getoond hebben. Ik studeer immers Bank en Verzekeringen aan het HIK in Geel. De combinatie is ideaal. Maar iedereen zal toch willen begrijpen dat spelers niet konden blijven wachten. Ik richt mij op Rupel Boom. Het is een mooie club, met nog een promotiekans. Bovendien is de situatie bij Geel heel onzeker. Het uitstellen van beslissingen heeft in de spelersgroep natuurlijk sporen nagelaten. Welke garantie is er op dit moment dat het volgend seizoen allemaal anders zal lopen?'

 

30-01-2008

 

Het bestuur van K. Rupel Boom FC kondigt een eerste inkomende transfer aan.

Het betreft middenvelder Davy De Smedt (°27/08/1978) van SK Londerzeel (3de nationale) die een contract getekend heeft voor 2 jaar (tot einde seizoen 2009-2010).

Davy De Smedt is actief bij SK Londerzeel sinds 2000-2001, waar hij al enkele jaren de aanvoerdersband draagt. Hij werd er als eerste "gouden schoen" in de club verkozen op het einde van het seizoen 2005-2006, toen Koen Carlier de overstap naar Rupel Boom maakte.
Onze nieuwe aanwinst was eerder actief bij (meest in het verleden wordt eerst vernoemd) Delta Londerzeel, FC Boom, HO Merchtem, KV Mechelen en Eendracht Hekelgem.
Aan Davy De Smedt langs deze weg alvast van harte welkom !

davy_de_smedt

Kevin Geets maakt de omgekeerde beweging. Hij verlaat KRBFC na deze competitie en zal volgend seizoen de kleuren van SK Londerzeel verdedigen. Wij danken Kevin alvast voor zijn bijdrage tot het succes en hopen dat hij zijn 2-jarig verblijf bij onze club kan afsluiten met een kampioenenviering.